icono-email icono-sitemap

Estudiants del col·legi Salesians d’Osca visiten la fàbrica d’Ercros a Monzón

Monzón, 9 de gener de 2019. - Un grup d’estudiants del tercer curs de l’E.S.O. del col·legi Salesians d’Osca ha visitat la fàbrica d’Ercros a Monzón. La visita està motivada pel treball que realitzen els alumnes sobre la població que més va créixer al segle XX a la província d’Osca i Monzón, quan va triplicar la seva població a la dècada dels 60.

20190109 094944
 

La visita s’ha dividit en dues parts: a la primera, els estudiants han realitzat un recorregut per l’Armentera, tant per la seva zona industrial com per la seva zona residencial. La segona s’ha celebrat al propi col·legi Salesians d’Osca, on el cap d’operacions de la fàbrica d’Ercros Monzón, Rafael Mancho, i la cap del servei d’I+D+i de plàstics, Belén Pascual, han explicat quines van ser les causes de la industrialització de la ciutat o les repercussions del canvi d’una economia agrícola a una d’industrial.

La fàbrica d’Ercros a Monzón produeix compostos de PVC i és puntera en la investigació de nous plàstics respectuosos amb el medi ambient.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal