icono-email icono-sitemap

Estudiants de l’IES Almussafes visiten la fàbrica d’Ercros

Almussafes, 4 de març de 2019. - Un grup d’estudiants de l’Institut d’Educació Secundària Almussafes va visitar el passat divendres 1 de març la fàbrica d’Ercros situada a la mateixa localitat. Els alumnes, 15 en total i acompanyats de tres professors, van poder conèixer de primera mà els processos productius de la fàbrica valenciana.

2ok

En arribar, personal d’Ercros els va mostrar la presentació corporativa de la planta en la qual s’incorpora com a novetat un joc sobre la taula periòdica amb motiu de l’Any Internacional de la mateixa.

Posteriorment, els estudiants es van posar els EPIS reglamentaris per a visitar les instal·lacions del laboratori on els van mostrar els equips i materials que fan servir els treballadors d’Ercros a diari, així com una breu explicació del funcionament del laboratori d’I+D.

La fàbrica d’Ercros a Almussafes és la primera mundial de paraformaldehid. Exporta més del 95% de la seva producció i els productes que es fabriquen en aquest centre són utilitzats com a element intermedi a la síntesi de diversos productes químics amb aplicacions en sectors industrials diversos com la indústria del moble, tèxtil, paperera, farmacèutica, fotogràfica, etc.


icon Descarregar document
 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal