icono-email icono-sitemap

Estudiants de 3º de ESO de l’institut de Flix visiten la fàbrica d’Ercros

Flix, 15 d’abril de 2019. - Una vintena d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Flix van visitar la fàbrica d’Ercros situada en el mateix municipi el passat 11 d’abril. El personal de la companyia va mostrar als estudiants, acompanyats de tres professors, la presentació especial creada amb motiu del 150 aniversari de la taula periòdica.

Visita Flix alumnes

Posteriorment, es va equipar els alumnes amb les peces de seguretat necessàries i es va realitzar la visita per les instal·lacions de la fàbrica, que va comptar amb les explicacions del tècnic de fosfat bicàlcic i energies, Jordi Ribes.

Ribes va explicar el funcionament de les instal·lacions de captació d’aigües per al seu ús com a aigua industrial i potabilització per al seu posterior enviament a la xarxa d’aigua potable municipal, la planta de fosfat bicàlcic i l’estació depuradora d’aigües residuals.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal