icono-email icono-sitemap

La directora General d’Indústria visita les noves instal·lacions d’Ercros a Vila-seca

Vila-seca, 26 d’abril de 2019. - La directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villarroya, acompanyada d’altres càrrecs dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, ha visitat avui la fàbrica d’Ercros de Vila-seca I, que està sent objecte d’importants inversions. La delegació d’Ercros ha estat encapçalada per Agustín Franco, director general de negocis.

Ercros Visita directora Industria Vila-secaI

Entre les noves instal·lacions visitades cal destacar la planta de producció de clor i sosa càustica mitjançant la tecnologia de membranes, la tecnologia mes avançada, respectuosa amb el medi ambient i mes eficient amb un 30% menys de consum elèctric. La capacitat de producció de clor d’aquesta planta, després de les últimes inversions que s’hi han fet, ha passat de 55.000 t/any a 146.000 t/any; i a finals del 2019 arribarà a les 172.000 t/any.

Durant la visita també han pogut veure les noves instal·lacions de producció d’àcid clorhídric, hipoclorit sòdic i concentració de sosa, així com la remodelació, adaptació i millora de diferents serveis adaptats al nou escenari productiu de la fabrica, com ara les estacions de carga de camions i la nova caldera de vapor.

La major disponibilitat de clor que permet aquestes ampliacions s’està utilitzant per augmentar la quantitat subministrada a un client així com a satisfer part de les necessitats internes que demanda la planta de producció de PVC.

Ercros es el primer productor d’Espanya de clor, sosa i hipoclorit sòdic.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal