icono-email icono-sitemap

Ercros participa en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre

Tortosa, 10 de maig de 2019. - Ercros ha participat en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i la Cambra de Comerç de Tortosa, que s’ha celebrat aquest dimarts al campus de Tortosa de la URV. Més de 2.000 persones han participat en aquesta trobada que té com a objectiu la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre.

Foto

Un bon nombre d’estudiants i persones, que estan en procés de cercar feina, s’han acostat a l’estand d’Ercros per interessar-se per l’empresa i els diferents perfils laborals que hi treballen. Joan Carles Galiana, cap de relacions industrials de la fàbrica de Tortosa, ha estat l’encarregat de oferir-los aquesta informació.

Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, i Raül Blanco, secretari General d’Indústria del Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme, han presidit la inauguració del Fòrum d’Ocupació, una trobada que a més ha ofert als assistents xerrades i formacions enfocades a millorar la seva carrera professional.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal