icono-email icono-sitemap

Les marques Delsa i Azuli d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina renoven la seva imatge

Sabiñánigo, 16 maig de 2019. - Les marques Delsa i Azuli de productes d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina han renovat la seva imatge gràfica per poder ser reconegudes amb més facilitat pels clients, mantenint el blau i l'aigua com a elements primordials de la imatge de marca.

collage AZULI

Les noves etiquetes de Delsa i Azuli permeten destacar el nom dels diferents productes que comercialitza Ercros sota les dues marques, així com els consells i instruccions d'ús i seguretat.

Els productes de Delsa i Azuli es fabriquen al centre que Ercros té a Sabiñánigo i el seu departament d’R+D+I és el responsable de les millores i innovacions que al llarg dels anys s'han introduït en els productes per al tractament de l’aigua de piscina: tauletes lliures d'àcid bòric, pastilles de doble capa i multifunció i tauletes amb additiu antimosquit microencapsulat.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal