icono-email icono-sitemap

Ercros rep el Premi a la Internacionalizació atorgat per la Cambra de Comerç de Tarragona

Tarragona, 18 d’octubre de 2019. - Ercros ha rebut el Premi a la Internacionalització, que atorga la Cambra de Comerç de Tarragona, pel seu treball en matèria de comerç exterior. L’entrega es va realitzar aquest dijous, 17 d’octubre, de la mà de Jaime Malet, president de la Cambra de Comerç d’Estats Units a Espanya.

Ercros Premi Internacionalitzacio Cambra Tarragona

Joan Miquel Capdevila (centre), amb el Premi a la Internacionalizació,
amb companys d’Ercros

El director del complex industrial d’Ercros a Tarragona, Joan Miquel Capdevila, va ser l’encarregat de recollir el guardó, l’acte del qual es va realitzar a la seu de la pròpia corporació tarraconense.

A l’acte d’entrega, es va reconèixer la capacitat exportadora d’Ercros, que ven a l’exterior gairebé el 50% de les seves vendes, sent la Unió Europea la principal destinació de les seves exportacions.

Ercros manté una posició de lideratge als principals mercats en què està present. Entre els productes fabricats a Tarragona, destaquen la sosa i el PVC, que ocupen el novè lloc del rànquing europeu, respectivament, i els poliols, que ocupen el tercer lloc del mercat mundial.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal