icono-email icono-sitemap

Ercros participa a la 13a Festa de la Ciència

Barcelona, 30 d’octubre de 2019. - Ercros va participar, el passat cap de setmana, a la Festa de la Ciència 2019, que organitza cada any l’Ajuntament de Barcelona per a promoure el coneixement científic i implicar a la ciutadania en el seu progrés.

Ercros Festa de la Ciencia 2019

De la mà de la Societat Catalana de Química i l’Institut d’Estudis Catalans, dissabte, el responsable d’I+T de plàstics de la divisió de derivats del clor, Manuel Tierno, va participar en el col·loqui Els elements químics i el seu rol dins l’àrea de la salut i l’aigua. Manuel Tierno va explicar per què el clor és imprescindible als processos de sanejament i potabilització de l’aigua, i el seu important paper en la desinfecció i producció de fàrmacs.

Diumenge, Teresa Conesa, directora de la secretaria general, va participar, en qualitat de membre del jurat, a l’acte d’entrega dels premis del concurs de vídeo organitzat per la Societat Catalana de Química, dins del marc de l’any internacional de la taula periòdica dels elements, que s’està celebrant en 2019 amb motiu del 150è aniversari de la mateixa.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal