icono-email icono-sitemap

Ercros celebra les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona

Tarragona, 15 de novembre de 2019 - Ercros ha celebrat durant els mesos d’octubre i novembre les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona, 5 jornades de treball que s’han celebrat al Pòsit de Pescadors del Serrallo de Tarragona i a les que hi han assistit per torns el 80% dels 321 treballadors del complex, així com convidats de la corporació d’Ercros.
Ercros Jornada sostenibilitat Tarragona

 

La transmissió de coneixement en matèria de sostenibilitat és el principal objectiu d’aquestes trobades; els treballadors assisteixen a xerrades sobre qualitat, medi ambient, prevenció tècnica i sanitària, energia i compliment del codi ètic.

Les jornades a més són un bon punt de trobada del personal del complex fora del lloc de treball, afavorint d’aquesta manera la informació, la integració i el diàleg que són valors clau en la cultura d’empresa d’Ercros.

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona va inaugurar i clausurar les jornades; mentre que tècnics i responsables dels diferents departaments de complex i membres del comitè de compliment de la corporació d’Ercros, van ser els encarregats de les ponències. Durant les jornades també es va lliurar el premi a la millor ponència presentada per un treballador, guardó que va rebre Daniel Ruiz de mans del director general de negocis d’Ercros, Agustín Franco.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal