icono-email icono-sitemap

Ercros continua patrocinant els equips femenins del CB Almussafes durant la temporada 2019-2020

Almussafes, 3 de desembre de 2019. - Ercros tornarà a patrocinar els equips femenins de les categories junior, cadet, aleví i benjamí del Club de Bàsquet Almussafes per a la temporada 2019-2020. El director de la fàbrica d’Ercros situada en aquesta localitat, Ramón Collado, i la responsable de relacions industrials, Xelo Aranda, van entregar les equipacions a les jugadores el passat dissabte, 30 de novembre, a la presentació oficial dels equips.

Ercros Almussafes equipo baloncesto

Ercros patrocina des de 2018 els equips femenins del CB Almussafes per tal de recolzar hàbits de vida saludables entre la joventut al mateix temps que col·labora amb una entitat veïna fortament arrelada a la població, amb qui comparteix els mateixos valors d’esforç, superació i treball en equip.

Ercros, a més, aposta per la igualtat entre homes i dones i, amb aquest patrocini, pretén recolzar i donar visibilitat a l’esport femení.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal