icono-email icono-sitemap

Ercros participa al programa «Expoquimia on the road» de Barcelona

Barcelona, 3 de desembre de 2019. - Ercros va participar el passat 25 de novembre al programa «Expoquimia on the road», una plataforma de conferències i activitats promogudes per Expoquimia, la principal fira del sector, que se celebrarà a Barcelona del 2 al 5 de juny de 2020.

Ercros Expoquimia Aranjuez

En nom d’Ercros, la responsable d’I+D+i de la divisió de farmàcia, Marisa Díez Escanciano, va participar a la taula rodona «Ciència, tecnologia i indústria química. Dissenyant el futur».

A la trobada es va insistir en la necessitat que les empreses químiques trobin, en els centres d’investigació i tecnologia, aliats eficaços per tal de trobar solucions que donin resposta als reptes actuals i complir amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), contribuint a la vegada al creixement i expansió de les pròpies empreses.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal