icono-email icono-sitemap

Ercros assumeix la presidència de la primera EGM de la Comunitat Valenciana, constituïda pel Polígon Nord d’Almussafes

Almussafes, 4 de desembre de 2019. - El director de la fàbrica d’Almussafes, Ramón Collado, serà el president de la junta de la primera entitat de gestió i modernització («EGM») de la Comunitat Valenciana, constituïda pels propietaris de les parcel·les que integren el Polígon Nord d’Almussafes.

Ercros Almussafes

La iniciativa es va aprovar aquest dimarts, 3 de desembre, a la celebració de l’assemblea de propietaris i es ratificarà al plenari de l’ajuntament que té lloc el proper dijous, 12 de desembre.

La creació de l’EGM suposa un pla de millores entre les quals es troben un segon accés al polígon o la ampliació de l’actual; un carril bici; habilitar aparcaments per a camioners; crear un espai per a reunions, formació o zones de descansos dins del polígon o implantar càmeres connectades a la central de la policia local.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal