icono-email icono-sitemap

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 19 de desembre de 2019. - Dos grups d’estudiantes de l’institut Biello Aragón van visitar la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros visitas Sabinanigo

El primer estava format per nou alumnes que cursen el grau mig d’instal·lacions elèctriques i automàtiques o el grau superior d’automatització i robòtica industrial, acompanyats d’un professor. En el segon grup van participar 17 estudiants de segon curs de batxillerat, acompanyats de dos professors.

Ambdós grups van iniciar el recorregut de la fàbrica a la sala de reunions, on se’ls va fer una presentació d’Ercros i del centre de Sabiñánigo. Seguidament, van visitar les plantes d’aigua oxigenada, clorat sòdic i clor-sosa.

En el cas del primer grup, també se’ls va mostrar l’equipament elèctric del centre, que consta d’un transformador general d’entrada a fàbrica, celes de distribució, centres control de motors, transformadors i rectificadors per a plantes d’electròlisi, entre d’altres instal·lacions.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal