icono-email icono-sitemap

Ercros participa en el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Sabiñánigo, 11 de febrer de 2020. - Ercros s’ha afegit a la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència participant en una conferència a càrrec de la Cristina Grasa, tècnica d’I+T de la fàbrica de Sabiñánigo.

Ercros Jornada Mujer y Nina en la Ciencia

L’esdeveniment s’ha celebrat a l’institut San Alberto Magno de la localitat aragonesa. La Cristina Grasa ha explicat la seva experiència com a química a Ercros i com a dona al sector de la ciència; juntament amb ella, han participat altres dones científiques.

La iniciativa s’emmarca en la crida de l’Assemblea General de les Nacions Unides per tal que es celebressin jornades educatives i de sensibilització per a aconseguir una major participació de les dones i les nenes en el sector científic aprofitant la commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència l’11 de febrer.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal