icono-email icono-sitemap

Ercros, empresa convidada a la 25a edició de les Trobades Networking de la Fundació Empresa i Clima

Barcelona, 28 de febrer de 2020. - La Fundació Empresa i Clima (FEC) ha celebrat aquest mes de febrer la 25a edició dels sopars d’empresaris i, en aquesta ocasió, l’empresa convidada va ser Ercros, representada pel director general de negocis de la companyia, Agustín Franco.

FECnews febrero 2020

Es tracta d’una trobada de networking trimestral en la què hi participen diferents membres de la fundació, que representen a diferents sectors com l’industrial, les energies renovables, l’enginyeria, l’advocacia o la consultoria.

L’objectiu és crear sinèrgies entre la vintena de convidats a l’esdeveniment que puguin traduir-se en futures col·laboracions. Agustín Franco va explicar als assistents els punts bàsics que defineixen Ercros, la seva situació actual i els seus principals plans de desenvolupament.

Ercros es va adherir a la FEC l’any 2019, en la categoria «Gold». Aquesta fundació és una institució privada referent per a la mitigació del canvi climàtic en les empreses i és membre observador de l’ONU.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal