icono-email icono-sitemap

Comunicat d'Ercros en relació amb el COVID 19

Ercros garanteix el subministrament de productes crítics per a evitar la propagació del covid 19 i cobrir les necessitats essencials

Actualitzadt el 17-03-2020 - Ercros, com a fabricant de productes biocides –tals como el clor, el lleixiu, el clorit sòdic, l’aigua oxigenada i l’ATCC– que són aptes per a la desinfecció i efectius per a evitar la propagació del covid 19 i altres productes essencials per a la salut, higiene i alimentació –com els principis actius farmacèutics, la sosa càustica, l’àcid clorhídric, el formaldehid i el fosfat dicàlcic–, és conscient més que mai de la seva important responsabilitat i transcendent contribució amb la salut i seguretat de les persones.

En aquest sentit, està prenent les mesures necessàries per tal d’assegurar la continuïtat del subministrament d’aquests productes als seus clients i col·labora amb les autoritats per tal de prioritzar, si fos necessari en el futur, la disponibilitats dels mateixos.

Ercros cartel

Totes les fàbriques d’Ercros estan treballant a un ritme normal: no hi ha afectació en la producció ni en el subministrament de comandes.

Paral·lelament, davant la situació generada per aquest virus, Ercros està adoptat quantes mesures siguin necessàries per tal de protegir el seu personal i evitar la propagació del virus. Aquestes mesures –de caràcter higiènic, organitzatiu, operatiu, d’aprovisionament i logístic– compleixen amb l’establert en el Real Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel covid 19.

L’empresa ha constituït un comitè de seguiment del covid 19 corporatiu i un a cada centre de treball, que valoren diàriament l’eficàcia de les mesures adoptades i la necessitat d’adoptar noves mesures, si és el cas, en funció de l’evolució de la situació, sempre amb l’objectiu de mitigar les possibles conseqüències per a la salut de les persones i per a l’activitat de la companyia.

Ercros està aplicant també mesures específiques per al personal extern que treballa habitualment en les seves instal·lacions, per als transportistes que carreguen o descarreguen a les seves fàbriques i per a la resta de persones que puntualment han d’accedir a algun dels seus centres.

De la mateixa manera, s’ha posat en contacte amb els seus proveïdors per tal d’assegurar la disponibilitat de les matèries primeres que requereixen els seus processos productius i evitar, d’aquesta forma, una disrupció de la seva producció.


icon Descarregar document

Davant de qualsevol canvi en la situació que sigui d’interès general, Ercros actualitzarà aquesta informació.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal