icono-email icono-sitemap

Àngel Punzano, nomenat director de la fàbrica de Tortosa. Ramon Jané, director de la fàbrica de Cerdanyola

Barcelona, 31 d'agost de 2020. - Àngel Punzano Gil, actual director de la fàbrica de Cerdanyola, ha estat nomenat -amb efectes a partir de l’1 de setembre- director de la fàbrica de Tortosa, en substitució de Santiago Rodríguez Barrero, que ha assumit el lloc de director industrial de la divisió de química intermèdia.

Ramón Jané Pañella, actual cap de laboratori, desenvolupament i assistència tècnica de la fàbrica de Cerdanyola assumirà, en la mateixa data, la direcció d'aquesta fàbrica.

Foto Punzano  Jane

Àngel Punzano és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i postgrau en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Politècnica de Catalunya.

El 1994 es va integrar com a tècnic en R+D del Grupo Derivados Forestales. L'any 1995 es va incorporar a la fàbrica de Cerdanyola, on va ser designat cap de producció i, posteriorment, director de la fàbrica fins al seu nou nomenament.

Ramon Jané és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. També va iniciar la seva carrera laboral com a tècnic en R+D del Grupo Derivados Forestales el 1994, posteriorment va ser cap de laboratori de la fàbrica de Cerdanyola i, el 2006, va assumir la responsabilitat de desenvolupament de producte i assistència tècnica d'aquesta fàbrica.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal