icono-email icono-sitemap

Ercros apadrina el Repte Experimenta, una iniciativa per despertar vocacions científiques entre els alumnes de primària i l’ESO

Tortosa, 11 de novembre de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa s’ha unit al Repte Experimenta, una iniciativa liderada per la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Català d’Investigació Química per promoure les vocacions científiques entre els alumnes de primària i l’ESO de les escoles de Tarragona.

04 Masdeu-frame1

 

El Repte Experimenta ofereix a les escoles un programa que busca apropar el mètode científic als nois i noies, proposant-los aprenentatges basats en el concepte learn by doing (aprendre fent) que afavoreixen la motivació dels alumnes i generen coneixements més profunds.

Ercros ha apadrinat dues capsules d’aprenentatge: Què es una reacció?, liderada pel doctor en enginyeria química, Laureano Jiménez, i Què és una dissolució?, explicada per la doctora en química, Anna M. Masdeu. Aquest segon vídeo ja està disponible seguint el següent enllaç: Vídeo: Què és una dissolució?.

Al final del programa, cada escola participant seleccionarà cinc equips d’ESO per concursar amb el seu experiment a la Fira Experimenta, un esdeveniment obert al públic en el qual famílies amb nens descobriran la ciència participant en els experiments dels concursants.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal