icono-email icono-sitemap

Estudiants “d’Activitats Auxiliars de Magatzem” visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 9 d’abril de 2021. - Un grup de 15 estudiants del certificat de professionalitat en “Activitats Auxiliars de Magatzem”, cursat al centre Informàtica XXI i finançat per l’INEM (Instituto Aragonés de Empleo), han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros Visita escolar Sabinanigo

Personal tècnic del centre ha explicat als alumnes, i al professor que els acompanyava, aspectes bàsics sobre Ercros i, especialment, sobre la seva activitat logística i d’emmagatzematge. Posteriorment, els estudiants han pogut visitar alguns magatzems de la fàbrica, en particular el magatzem de productes de tractament d’aigües.

El centre d’Ercros a Sabiñánigo, amb més d’un segle de vida, s’integra a la divisió de derivats del clor i és el primer productor europeu de tauletes per al tractament de l’aigua de piscines. Allà es fabriquen 12 productes agrupats en quatre línies: clor-sosa-potasa; cloroisocianurats; clorats i clorits; i aigua oxigenada i amoníac.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal