icono-email icono-sitemap

Els treballadors del complex de Tarragona d’Ercros donen 5.000 quilos d’aliments per als afectats per la crisis de la covid-19

Tarragona, 19 de maig de 2021. - Les persones treballadores del complex industrial de Tarragona d’Ercros, format per les fàbriques de Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II, i la direcció corporativa de logística integral, han recollit 5.000 quilos d’aliments per atendre a les famílies més vulnerables del territori que s’han vist afectades per la crisi provocada per la covid-19.

DonacionVila-seca
D’esquerra a dreta: David Vilar, president del comitè d’empresa de la fàbrica de Tarragona;  Núria Arbolí, presidenta de l’Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca; Fina Ortuño, secretària del comitè de Vila-seca II, i Jaume Saltó, vicepresident del comitè de Vila-seca I.

La recollida solidària d’aliments ha tingut el suport dels comitès d’empresa del complex; els propis treballadors han recollit 3.958 quilos i els 1.042 quilos restants els ha afegit la pròpia empresa. Els aliments recollits s’han donat al Banc d’Aliments de Vila-seca i a Càritas de La Canonja.

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona, ha estat l’encarregat de signar l’acord amb les dues entitats solidàries; i els representants dels treballadors s’han encarregat de fer els lliuraments.

DonacionLaCanonja
D’esquerra a dreta: Maria Pradells, presidenta de Càritas La Canonja; Roc Muñoz, alcalde de La Canonja; i Joan Miquel Capdevila, director del complex d’Ercros a Tarragona.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal