icono-email icono-sitemap

Ercros presenta a Expoquimia els seus nous productes verds i d’altes prestacions

Del 14 al 17 de setembre a Fira Barcelona. Pavelló 3 | Estand D1002 | Recinte Gran Via

Barcelona, 9 de setembre de 2021. - Ercros participarà a la fira Expoquimia que se celebrarà en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 14 al 17 de setembre. La presència d’Ercros forma part del projecte Smart Chemistry Smart Future (SCSF), que lidera la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) i en el qual participen les principals empreses químiques a Espanya.

Foto Expoquimia CAT

Els visitants podran visitar la “Cuina Ercros”, una cuina dissenyada i construïda amb productes desenvolupats i fabricats per la companyia, uns productes respectuosos amb el medi ambient i d'altes prestacions, i les múltiples aplicacions de les quals els converteixen en imprescindibles en les nostres llars.

ErcrosGreen+, la resina amb emissions tan baixes com les de la fusta natural, es troba en les plaques de cocció, els mobles de cuina, les taules, el sòl de parquet i la coberteria. ErcrosBio, el bioplàstic biodegradable i apte per a impressores 3D, és el material amb el qual s'ha fabricat des de motlles de pastisseria a càpsules de cafè, gerros o suports per a safates.

El dimecres dia 15 de setembre, d'11.00 a 12.00 hores, a l'Àgora del recinte SCSF, tindrà lloc la presentació del pla estratègic d’Ercros, el Pla 3D sobre diversificació, digitalització i lluita contra el canvi climàtic, i de forma més concreta es donaran a conèixer els productes que Ercros està desenvolupant en el marc d'aquest pla.

La presentació anirà a càrrec d'Agustín Franco, director general de negocis; Domingo Font, cap de vendes de compostos de PVC i especialitats de l'àrea de plàstics; i Roger Pascual, product manager de productes líquids de la divisió de química intermèdia. La presentació es podrà seguir presencialment a la fira o via streaming a través del següent enllaç: http://www.smartchemistry.net/.icon Descarregar document

Per a obtenir invitacions a Expoquimia:
https://registration.firabarcelona.com/#/tickets/selection-list
Codi Ercros: O2WJCQ2A
Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)
Pavelló 3 / Estand D1002

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal