icono-email icono-sitemap

Ercros participa a la Fira Piscina & Wellness de Barcelona

Barcelona, 24 de novembre de 2021. - Ercros participarà a la fira Piscina & Wellness que se celebrarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 29 de novembre al 2 de desembre. Al seu estand, Ercros mostrarà els productes per al tractament de l'aigua de piscines, que fabrica a Sabiñánigo (Huesca) i que comercialitza per tot el món; productes amb els quals Ercros es posiciona com el primer fabricant europeu.

Banner Ercros Piscina 2021 CAT

Les tauletes d'ATCC fabricades per Ercros ofereixen als usuaris les millors prestacions de seguretat i confort: desinfecten l'aigua de la piscina, no contenen àcid bòric, són 100% lliures de mercuri i inclouen la nanotecnologia que permet incorporar, mitjançant la microencapsulació, additius que repel·len els mosquits o altres que el mercat demani, tals com fragàncies.

Els productes d'Ercros per a la desinfecció de les piscines estan fabricats a Espanya, en un procés de producció totalment integrat, a partir de matèries primeres bàsiques (clor i sosa càustica) també fabricades per Ercros.

A més, la companyia està compromesa de manera ferma en la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU; especialment als que fan referència a la lluita contra el canvi climàtic, la generalització de l'accés a l'aigua neta i sanejada, el compromís amb la producció i el consum responsable i el desenvolupament d'una indústria que afavoreixi el benestar de la societat.

Per obtenir invitacions a Fira Piscina & Wellness:
https://registration.firabarcelona.com/#/tickets/selection-list
Codi: ERCROSPWB21
Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)
Pavelló 4 / Carrer D / Stand 95


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal