icono-email icono-sitemap

El grup de treballadors Joaquín Costa celebra el campionat de tardor de bitlles

Tarragona, 14 de desembre 2021. - Si primer va ser el torneig de pàdel i després el concurs de petanca; ara li ha arribat el torn al campionat de tardor de bitlles organitzat pel grup de treballadors Joaquín Costa, de la fàbrica de Vila-seca II. Un grup social que s’ha proposat tornar a animar les activitats lúdiques i esportives que havien quedat aturades durant la pandèmia.

Foto Vilaseca Bolos

El 4 de desembre passat, a les pistes de la bolera Port Halley de Vila-seca, es va celebrar el campionat de tardor de bitlles amb la participació de 45 jugadors, repartits en tres categories: femenina, masculina i junior. Cal fer una menció especial a l’alta participació i al bon nivell de la categoria junior. Els guanyadors van ser Raquel Luna, Dani Pena i Gonzalo Vicente; en categoria femenina, masculina i junior, respectivament.

Tot plegat, una tarda ben divertida per anar recuperant els bons costums i les activitats familiars organitzades pel grup social de la fàbrica de Vila-seca II.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal