icono-email icono-sitemap

Alumnes de l'IES Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 22 de desembre de 2021. - Un grup d’estudiants del grau superior d’automatització i robòtica de l’IES Biello Aragón van visitar, ahir dimarts 21 de desembre, la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo. Els alumnes, acompanyats per dos professors i guiats per personal tècnic de la fàbrica, van poder conèixer de primera mà el funcionament de les plantes de clor-sosa i clorat sòdic, la subestació elèctrica i altres equipaments essencials de la fàbrica.

20211221 104904

Les visites a les instal·lacions d'Ercros són molt valorades pels estudiants del grau d'automatització i robòtica, ja que suposen un primer contacte amb una empresa industrial implantada a la seva localitat on poden veure de manera pràctica els conceptes estudiats a l'aula.

Aquestes visites, que van ser interrompudes el 2020 a causa de la pandèmia de la covid 19, s'han reprès després de l'adopció de les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal