icono-email icono-sitemap

La directora de la divisió de farmàcia d’Ercros seleccionada per l'Ajuntament d'Aranjuez com a exemple de dona treballadora

Aranjuez, 8 de març de 2022. - Mari Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia d’Ercros, ha estat seleccionada per l'Ajuntament d'Aranjuez per a participar en un vídeo testimonial de dones treballadores de la localitat, que s'ha fet públic avui, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

Imagen presentacion video mujeres trabajadoras AranjuezImatge de la presentació de la campanya a Aranjuez

La directiva d’Ercros aporta la seva visió personal sobre el paper que ha d'exercir la dona en la nostra societat, anima a les joves a treballar i perseverar per a aconseguir els seus somnis i comparteix la seva experiència vital. El vídeo es pot veure a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Ercros adopta i actualitza polítiques i plans d'igualtat, vetlla per la no discriminació per raó de gènere, investiga vies per a augmentar la presència de dones en l'empresa, vetlla per la conciliació familiar i sosté una tolerància zero amb totes les formes d'agressió contra les dones.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal