icono-email icono-sitemap

Dos grups d'estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 29 d’abril de 2022. - Dos grups d'estudiants del Grau de Químiques i Màster de Química Industrial de la Universitat de Saragossa han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo els dies 27 i 28 d'abril. Aquestes visites són promogudes pel departament de química inorgànica d'aquesta universitat amb caràcter anual i enguany s'han pogut reprendre després d'un parèntesi degut a la pandèmia.

foto visita estudiantes UZ Sabinanigo 27-28 4 2022-web

95 estudiants, acompanyats de set professors, han pogut conèixer de primera mà els processos de producció del centre. El personal tècnic de la fàbrica ha facilitat la informació als visitants. Després, tots dos grups han recorregut les plantes de clor-sosa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

Els estudiants i els professors han valorat la visita de manera molt positiva, com ha passat en les experiències precedents, i han destacat que la sortida a la fàbrica d'Ercros suposa un contacte interessant amb el sector químic productiu, a més d'un complement adequat als coneixements teòrics que s'exposen a l'aula.

El centre d'Ercros a Sabiñánigo, amb més d'un segle de vida, s'integra a la divisió de derivats del clor i és el primer productor europeu de tauletes per al tractament de l'aigua de piscines. A aquest centre es fabriquen 12 productes agrupats en quatre línies: clor-sosa-potassa; cloroisocianurats; clorats i clorits; i aigua oxigenada i amoníac.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal