icono-email icono-sitemap

El complex de Tarragona imparteix formació en seguretat a personal tècnic de la Generalitat

Tarragona, 1 de juliol de 2022. - Personal del complex industrial de Tarragona d’Ercros («CIT») ha impartit formació sobre seguretat a un grup de tècnics de la Generalitat de Catalunya, i més concretament de l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada («OGAU») i del Grup de control ambiental del Pla d’emergència exterior del sector químic de Tarragona («Plaseqta»).

Foto Formacio Generalitat CIT

Joan Miquel Capdevila, director del CIT ha rebut a l’alumnat i l’ha acompanyat durant la visita a les instal·lacions de les fàbriques de Vila-seca I i Vila-seca II. Xavier Poy, responsable de prevenció tècnica del CIT ha estat l’encarregat d’impartir la formació sobre els riscos, les salvaguardes i les consignes d’emergències dels principals productes químics que Ercros fabrica a les seves instal·lacions del Camp de Tarragona.

La formació i la visita és una iniciativa impulsada per l’Associació d’empreses químiques de Tarragona («AEQT») en col·laboració amb l’OGAU, el Departament d’acció climàtica, alimentació i agenda rural de la Generalitat de Catalunya i els Serveis territorials de la Generalitat a Tarragona.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal