icono-email icono-sitemap

Ercros apadrina la graduació de la promoció 2018-2022 de la Facultat de Química de la URV

Tarragona, 7 de juliol de 2022. - El passat 30 de juny es va celebrar l'acte de graduació dels estudiants del grau de bioquímica i biologia molecular, del doble grau de biotecnologia i bioquímica i biologia molecular, del grau de química i del grau de química en anglès de la Universitat Rovira i Virgili («URV») que van ser apadrinats per Ercros.

050 GRADUCIO 30062022
A la taula d’esquerra a dreta: Joan Miquel Capdevila, Belén Brota, Josep Pallarès, Yolanda Cesteros i Montserrat Pinent
L'acte de graduació va comptar amb la presència de Josep Pallarès, rector de la URV; Yolanda Cesteros, degana de la Facultat de Química; Montserrat Pinent, responsable del grau de bioquímica i biologia molecular i del doble grau de biotecnologia i bioquímica i biologia molecular; i Xavier López, responsable del grau de química. Per part d’Ercros, hi van assistir Joan Miquel Capdevila, director del Complex industrial de Tarragona («CIT») i Belén Brota, cap del departament tècnic i de qualitat i medi ambient del CIT.

Belen Brota, que va actuar com a padrina de la promoció, va adreçar als graduats unes paraules de felicitació per tot l'aconseguit i com a exalumna els va evidenciar el valor de les persones que els havien fet costat durant aquests anys d'estudi: família, amics i professors. Els va animar a no defallir mai per assolir els seus somnis i treballar de manera rigorosa i amb il·lusió per oferir sempre la seva millor versió.

Belen Brota els explicar l’orgull i l’honor que, tant per ella com per Ercros, significa apadrinar la graduació dels nous estudiants i es va acomiadar amb un “Tot ho teniu per endavant i tot ho podeu aconseguir!”.

Al final de l'acte es va descobrir una placa commemorativa de la nova promoció de la Facultat de Química.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal