icono-email icono-sitemap

Ercros apadrina el Repte Experimenta a l’Aula

Tortosa, 29 de novembre de 2022. - La cap del departament d’R+D de la divisió de química intermèdia, Teresa Camarasa i les tècniques de la fàbrica i d’R+D de Tortosa, Tamara Castilla i Roser Cervellera, han actuat com a padrines científiques d’un grup d’alumnes de 2n de la ESO de l’Escola Teresiana, en el marc del Repte Experimenta a l’Aula.

Repte Experimenta Tortosa 2022
D’esquerra a dreta: Gemma Escudero, professora de l'Escola Teresiana de Tortosa; Eva Pocurull, directora acadèmica del Repte Experimenta; i Teresa Camarasa, Roser Cervellera i Tamara Castilla, d'Ercros.

Les representants d’Ercros s’han desplaçat fins a l’aula per ajudar als estudiants a fer tres experiments: la làmpada de lava, el tornado dins una ampolla i la tinta invisible. L’objectiu del Repte Experimenta a l’Aula és despertar les vocacions científiques entre els joves mitjançant el concepte de Learn by doing o “Aprèn fent”, on són els mateixos alumnes els que busquen la informació, aconsegueixen material i duen a terme l’experiment.

Ercros col·labora des de fa anys amb el Repte Experimenta, un projecte promogut per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut Català d’Investigació Química.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal