icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Vila-seca reben la visita de la Direcció General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya

Tarragona, 8 de febrer de 2023. - El director general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba, i altres alts càrrecs del Departament i dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball, i d'ACCIÓ a Tarragona, han visitat les dues fàbriques que té Ercros a Vila-seca. La delegació d'Ercros ha estat encapçalada pel director general de Negocis, Agustín Franco.

Foto Visita Direccion Gral Industria 07.02.23 1

La visita ha tingut com a objectiu conèixer les instal·lacions d'ambdues fàbriques i els projectes que Ercros preveu emprendre en el marc del Pla 3D en aquests centres.

Abans de fer un recorregut per les instal·lacions, els representants de l'administració catalana han rebut una explicació sobre els esmentats projectes que permetran consolidar la capacitat productiva d'aquestes fàbriques, incorporar noves instal·lacions orientades a la descarbonització i a la digitalització de l'activitat industrial d'Ercros, i reduir l' afectació externa d'aquesta activitat en termes de seguretat industrial.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal