icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Monzón fomenta les vocacions científiques entre els alumnes del col·legi Santo Domingo Savio

Monzón, 13 de febrer de 2023. - Responsables del departament d'R+D de la fàbrica d'Ercros a Monzón han dictat una conferència sobre les característiques i propietats dels polímers plàstics, especialment dels bioplàstics, als alumnes de batxillerat científic i tecnològic del col·legi Santo Domingo Savio d'aquesta localitat.

Visita Colegio Sto Domingo a Monzon

La formació a l'aula es complementarà amb una visita a les instal·lacions de la fàbrica en la qual els alumnes podran conèixer el funcionament de la planta de compostos i fer pràctiques al laboratori d'R+D.

Belén Pascual, cap del departament d'R+D, i Pilar Salsé, tècnica de l’equip, ambdues de la fàbrica de Monzón, van animar l’alumnat a interessar-se per la ciència.

Rafael Mancho, responsable de la fàbrica, i Belén Pascual han lliurat a Antonio Campo, director de l’escola, i a Anabel Novellón, responsable pedagògica, un equip per determinar la propietat de duresa dels materials i una manta ignífuga que millora la seguretat del laboratori.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal