icono-email icono-sitemap

Ercros obté la màxima distinció en el ràting internacional de sostenibilitat EcoVadis

Barcelona, 14 de febrer de 2023. - Ercros ha obtingut 84 punts sobre els 100 possibles en el ràting internacional EcoVadis, que avalua les pràctiques ASG (ambientals, socials i de governança) de les empreses. Aquest resultat situa a Ercros en l'1% amb millor classificació de les 90.000 companyies analitzades en 175 països i 200 sectors, la qual cosa li ha permès rebre, per quart any consecutiu, el reconeixement Platinum.

Logo Ecovadis 2023

Ercros ha destacat en els apartats de medi ambient (90 punts sobre 100) i pràctiques laborals i drets humans (90 sobre 100). En l'apartat d'ètica ha obtingut 80 punts sobre 100 i en el de compres sostenibles 60 sobre 100.

EcoVadis ha assenyalat 156 punts forts de l'acompliment en sostenibilitat d’Ercros, entre els quals destaquen: les exhaustives polítiques ambientals, socials i de governança; l'adhesió als principals acords internacionals en sostenibilitat; les mesures per prevenir la contaminació i reduir les emissions; i la realització d'avaluacions de risc.

En les seves conclusions, EcoVadis destaca que Ercros disposa de sistemes de gestió avançats en matèria ambiental, de pràctiques comercials justes i de relacions laborals i drets humans.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal