icono-email icono-sitemap

Ercros renova el certificat d'Empresa Responsable

Barcelona, 6 de març de 2023. - Ercros ha renovat la certificació RSE Empresa Responsable del programa Responsible Care, una iniciativa de la indústria química mundial que a Espanya promou la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»).

EXCELLENCE COLOR

Aquest certificat garanteix el compromís empresarial amb la sostenibilitat i la responsabilitat social i el compliment d'una sèrie de requisits en matèria de seguretat, salut i protecció del medi ambient.

Addicionalment, el compromís d'Ercros, plasmat en el compliment dels indicadors recomanats a la Guia d'aplicació de la RSC al Sector Químic i Ciències de la Vida de Feique, ha estat verificat per l'empresa certificadora Bureau Veritas que li ha atorgat una qualificació de Responsible Care CSR Company amb la qualificació “in Accordance” al nivell Excel·lent.

Ercros és una empresa de referència en l'aplicació del programa internacional Responsible Care, al qual està adherit des del 1994, una iniciativa voluntària que ja s'aplica a 580 empreses de més de 70 països de tot el món i que es basa en una visió integradora del desenvolupament legítim de l'activitat productiva de les empreses químiques juntament amb la contribució d'aquesta indústria al benestar social i al desenvolupament sostenible.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal