icono-email icono-sitemap

Estudiants del màster en enginyeria química de l'IQS visiten la fàbrica de Vila-seca I d'Ercros

Tarragona, 14 de març de 2023. - Estudiants i professors del màster en enginyeria química de l'Institut Químic de Sarrià («IQS») han visitat la fàbrica d'Ercros de Vila-seca I. Joan Cambra, cap d’R+D de química bàsica del complex industrial de Tarragona de l'empresa, ha estat l'encarregat d'acompanyar el grup durant la visita.

Visita IQS Tarragona

Ercros col·labora amb el màster de l'IQS tutoritzant l'alumnat que, en el projecte, està dissenyant una unitat de procés d'acord amb les millors tècniques disponibles.

Ercros és una companyia compromesa en la difusió del coneixement científic i tecnològic que ha adquirit al llarg dels anys de fabricació de productes químics; per aquesta raó, col·labora en la formació tècnica d'estudiants que s'incorporaran al món laboral amb les competències necessàries per exercir la seva professió al sector industrial.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal