icono-email icono-sitemap

Dues alumnes mentoritzades per Ercros guanyen el segon premi del Cerdanyola Talent Factory

Cerdanyola, 14 d’abril de 2023. - Les alumnes de batxillerat de l’institut Forat del Vent, Laura Pérez i Mar Gonzalez, mentoritzades per Ercros, han guanyat el segon premi del concurs Cerdanyola Talent Factory, que reconeix el jove talent emprenedor de la ciutat.

Foto Cerdanyola 2

Ramón Jané y Àngel Dominguez, director i responsable de comunicació de la fàbrica de Cerdanyola han estat els encarregats d’ajudar les alumnes en l’elaboració del seu projecte d’emprenedoria: Éntomos, un innovador negoci d’alimentació basat en el consum d’insectes, que inclou una app de venda i plans de dieta basats en aquest aliments.

Ramón Jané va ser l’encarregat de presentar el projecte Éntomos durant la gala de lliurament dels premis, que fou presidida per Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola. Jané va destacar l’originalitat de la proposta de les alumnes de l’IES Forat del Vent i l’alta qualitat del treball dut a terme.

Les alumnes premiades gaudiran d’un viatge a Brussel·les on podran visitar institucions i organismes relacionats amb l’emprenedoria i la innovació en l’àmbit europeu.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal