icono-email icono-sitemap

Ercros participa en el III Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre

Tortosa, 17 d’abril de 2023. - Ercros ha participat en la celebració del III Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre organitzat per l’Ajuntament de Tortosa.

Foto Forum Tortosa

Àngel Punzano, director de la fàbrica d’Ercros a Tortosa, ha intervingut a la taula rodona “Terres de l’Ebre, tecnologia i territori”, una trobada que ha servit per posar en valor el potencial industrial, tecnològic i empresarial del territori.

La jornada ha comptat també amb la presència de diversos ponents com ara Xavier Sala Martin, professor de la Universitat de Columbia i expert en estudis sobre el creixement econòmic; Mònica Mendoza, empresària i experta en formació comercial i desenvolupament personal; Josep Vàzquez, consultor i expert energètic; i Juan Antonio Duro, vicerector d’Economia Infraestructures i Relacions Institucionals de la Universitat Rovira i Virgili.

El Fòrum Econòmic, que s’ha celebrat en el recentment inaugurat Espai Joan Moreira al barri de Ferreries de Tortosa, ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal