icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Flix acull la visita d’estudiants de gestió i restauració de sòls

Flix, 24 d'abril de 2023. - Un grup de 22 estudiants i tres professors de les assignatures de gestió i restauració de sòls contaminats, i sòls contaminats i tècniques de sanejament, que s'imparteixen a les universitats de Barcelona i de Lleida, han visitat el centre d'Ercros a Flix per conèixer els processos de remediació dels terrenys d’aquest centre. La formació en química, farmàcia, biologia o geologia de l’alumnat ha motivat que l’enfocament de la visita hagi estat molt tècnic.

Foto alumnes Flix

Gonzalo Navarro, cap del departament de sostenibilitat de Flix, va ser l'encarregat de donar la benvinguda i fer la presentació inicial de la jornada. Al seu torn, Lara Caso, tècnica del departament de desenvolupament sostenible d'Ercros, va ser l'encarregada de presentar la gestió de remediació de sòls que s'està duent a terme a la fàbrica de Flix i d'acompanyar els estudiants a veure sobre el terreny les diferents actuacions realitzades i el funcionament de la planta de tractament d’aigües associada.

El professorat i l'alumnat han valorat la visita com a molt didàctica i de gran qualitat científica.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal