icono-email icono-sitemap

Estudiants d'enginyeria química de la Universitat Rey Juan Carlos visiten la fàbrica d'Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 12 de maig de 2023. - Un grup de 30 estudiants del Grau d'Enginyeria Química de la Universitat Rey Juan Carlos, acompanyat pels professors, ha visitat les instal·lacions de la fàbrica d'Ercros a Aranjuez.

Visita Ercros 9 5 23

A la visita a la fàbrica, l'alumnat va poder recórrer diferents àrees i plantes de producció, així com els laboratoris, la depuradora, zones de servei i el magatzem.

El grup d'estudiants va valorar de manera molt positiva la visita a les instal·lacions d'Ercros ja que va poder veure a escala industrial equips i instal·lacions que fins ara només havia vist al laboratori o a la planta pilot de la universitat.

L'activitat de la fàbrica d'Aranjuez, seu de la divisió de farmàcia d'Ercros, se centra en la producció de primeres matèries i API (Active Pharmaceutical Ingredients), fonamentalment antibiòtics. Té amb una plantilla de més de 200 persones i exporta més del 90% de la seva producció.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal