icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 16 de maig de 2023. - Un grup de 29 estudiants de quart de l'ESO de l'Institut Biello Aragón de Sabiñánigo, acompanyat pels seus professors, ha visitat les instal·lacions de la fàbrica d'Ercros a aquesta localitat.

Visita alumnos Sabinanigo

La visita va començar amb una breu explicació del personal tècnic de la fàbrica sobre la companyia, els seus centres de producció i l'activitat productiva que es duu a terme a Sabiñánigo. Després, el grup va visitar el laboratori general i les plantes d'aigua oxigenada i clorat sòdic per conèixer- ne de primera mà el funcionament.

L'alumnat i els professors van valorar la visita positivament i van destacar el gran interès que suposa conèixer una planta industrial de la seva ciutat.
Amb més d’un segle de vida i una plantilla de 230 persones, la fàbrica de Sabiñánigo centra la seva activitat en la fabricació de derivats del clor. Exporta el 60% de la producció i és el primer fabricant europeu d'ATCC, producte essencial per al tractament de l'aigua de piscines.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal