icono-email icono-sitemap

Estudiants de Química industrial de l’Institut Compte de Rius visiten la fàbrica d’Ercros de Vila-seca II

Vila-seca, 19 de maig de 2023. - Un grup d’estudiants de primer curs del cicle formatiu de grau superior de Química industrial de l’Institut Compte de Rius ha visitat la fàbrica de Vila- seca II del complex de Tarragona d’Ercros.

Foto Visita VIla-seca II

La visita va començar amb una presentació a càrrec de Gonzalo Quintilla, cap d’operacions de la fàbrica, i Ricard Saez, cap de la planta de PVC. Durant la xerrada, els tècnics d’Ercros van explicar a l’alumnat les característiques principals de la companyia i els processos productius del complex de Tarragona.

En acabat, el grup d’estudiants, acompanyat de Gonzalo Quintilla i Ricard Saez, va recórrer les instal·lacions de la fàbrica per conèixer el procés tècnic de fabricació del PVC.

Ercros és el major fabricant espanyol de PVC, un polímer plàstic molt versàtil amb infinitat d’aplicacions en el sector de la construcció, la indústria alimentària i el món sanitari.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal