icono-email icono-sitemap

Sostenibilidad

Màxima seguretat per a les persones i instal·lacions, i respecte pel medi ambient

Ercros desenvolupa la seva activitat productiva en un marc de màxima seguretat per a les persones i les instal·lacions, absolut respecte pel medi ambient i màxima qualitat en els processos de fabricació i en els productes, i a tota la seva gestió.

Tots els centres productius del grup estan acreditats segons la norma de prevenció OHSAS 18001, les normes mediambientals ISO 14001 i ISO 14064, i la norma de qualitat ISO 9001. A més, la majoria dels seus centres estan inscrits al registre de sistemes de gestió i auditoria ambiental EMAS (Eco-Managment and Audit Scheme), de caràcter voluntari i un dels més exigents d'Europa. Els centres de Sabiñánigo i el Complex Industrial de Tarragona(que integra les fàbriques de Vila-seca I i Vila-seca II) també estan acreditats segons la norma de gestió energètica ISO 50001.

La companyia es sotmet voluntàriament a l'avaluació del CPD, que avalua els esforços que fan les empreses per buscar solucions i mitigar els efectes de l'escalfament global mitjançant la divulgació i la transparència.

medi-ambient prevencio qualitat
 

Acord voluntari

EXCELLENCE200px

   

 

 

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal