icono-email icono-sitemap

Ercros, finalista als premis Randstad a l’atractiu laboral

Barcelona, 15 de juny de 2016. - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2016 a l'atractiu laboral. Aquest guardó, que ha celebrat la seva setena edició, valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

premio randstad 2016
Felipe Collado i Juan Ignacio Ledesma de la divisió de farmàcia d’Ercros recollint el guardó de mans de Mayte Madrid, directora de zona de Randstad.

Llegeix més...

80 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo obtenen el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic

Barcelona, 18 de juny de 2015. - El Departament d'Educació d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó han atorgat a 80 treballadors de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència i coneixements en el sector químic. Aquests operaris, que compten amb una àmplia experiència laboral, no tenien un títol que ho acredités. A partir d'ara podran certificar els seus coneixements amb aquesta nova titulació, que per primera vegada s'atorga a Aragó.

1SA-1-012

Llegeix més...

Ercros, finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 29 d’abril de 2015 - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2015 a l'atractiu laboral. Aquest guardó valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

EVENTO RANDSTAD AWARDS 2015 0699
Els representants d'Ercros recullen el premi atorgat per Randstad

Llegeix més...

10 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Barcelona, 9 d’abril de 2015En els darrers 10 anys, cap de les 127 persones que treballen a la fàbrica de Vila-seca I, del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona, ha patit un accident laboral amb baixa. Aquesta és una fita que en paraules del seu director, Marc Fargas, “resumeix perfectament el bon treball que s’està desenvolupant en el nostre centre en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals; posant, davant de tot, la professionalitat i l’alt grau de compromís de tots nosaltres. És un xifra històrica, molt difícil d’aconseguir i n’hem d’estar orgullosos”.

foto vila-seca

Llegeix més...

A la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, l'experiència és un grau

24 de març de 2015 - 81 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo estan demostrant la validesa de la frase "l'experiència és un grau": tots ells s'han acollit al programa d'avaluació i acreditació de les competències impulsat pel Govern d'Aragó, pel qual podran obtenir un certificat professional de caràcter oficial en virtut dels seus anys d'experiència com a operadors
d'una planta química.

9007345462 bd766a7b0d o

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal