icono-email icono-sitemap

El programari de gestió empresarial d'Ercros, un cas d'èxit

Barcelona, 23 de abril de 2018. - El projecte de migració al programari de gestió empresarial SAP HANA® dut a terme per la direcció de sistemes d'informació d'Ercros, amb el suport de l'empresa SAP, ha estat considerat per aquesta com un cas d'èxit entre els seus clients. Ercros va poder completar el seu projecte de migració en un termini de sol sis mesos i sense haver d'interrompre les seves operacions comercials.

Foto DSI
 

Llegeix més...

Joan Miquel Capdevila, nou director del Complex Industrial de Tarragona

Barcelona, 7 de juliol de 2017. - Joan Miquel Capdevila Gascón ha estat nomenat director del Complex Industrial de Tarragona, amb efecte a partir del 10 de juliol de 2017, en substitució de Marc Fargas Mas, que resta pendent de destinació.

vilaseca dron web

Llegeix més...

19 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros de Tarragona

Tarragona, 12 de juny de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Tarragona acaba d'assolir una nova fita en matèria de seguretat laboral, el compliment de 19 anys consecutius sense patir cap accident amb baixa entre el personal propi.

accidentes TGN WEB

Llegeix més...

Ercros finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 23 de maig de 2017. - Ercros ha sigut finalista entre les empreses químiques espanyoles candidates als premis Randstad Awards 2017 a l'atractiu laboral. Aquest guardó, que ha celebrat la seva vuitena edició, valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

randstad web-21
D'esquerra a dreta: Juan Ignacio Ledesma, responsable de recursos humans de la divisió de farmàcia d'Ercros; Maite Madrid, directora d'àrea de Randstad; Mª Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia; i Santiago Segura, director comercial de la divisió.

Llegeix més...

12 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Tarragona, 6 d’abril de 2017. - Aquesta setmana la fàbrica d’Ercros Vila-seca I ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral: 12 anys consecutius sense accidents amb baixa entre el personal propi. Segons Marc Fargas, director del Complex Industrial de Tarragona on està integrada la citada fàbrica, el fet que cap dels 134 empleats de la fàbrica de Vila-seca I hagi patit un accident en tant de temps és gràcies “al compromís de tots els treballadors, que cada dia demostren que són un exemple de feina ben feta per a la resta del sector”.

Vila-seca I

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal