icono-email icono-sitemap

Ercros millora la seva puntuació en el rànquing CDP

10 de desembre de 2014.- Ercros ha millorat en un 11% la seva puntuació en el rànquing CDP que valora la qualitat i exhaustivitat de la informació facilitada per les empreses cotitzades respecte de les seves emissions de gasos d'efecte, així com el seu comportament enfront del canvi climàtic. En la valoració de la transparència informativa, Ercros va obtenir 82 punts sobre 100 en l'edició de 2014, vuit punts més que en la del 2013. En el present exercici, Ercros s'ha situat sis punts per sobre de la puntuació mitjana del seu sector.

5SH-A-Flamenco-115

Llegeix més...

El Complex Industrial de Tarragona d’Ercros celebra les XIIIenes Jornades de Sostenibilitat

5 de desembre de 2014.- De l'11 d'octubre al 14 de novembre, la pràctica totalitat de la plantilla de les tres fàbriques que formen el Complex Industrial de Tarragona (Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II) va participar en la tretzena edició de les Jornades de Sostenibilitat, que Ercros porta celebrant des del 1999.
Jornadas sostenibilidad Tarragona 2014

Llegeix més...

Pàgina 23 de 23

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal