icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina el concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019»

Aranjuez, 13 de febrer de 2019. - Ercros ha acceptat patrocinar el primer premi de l’edició del concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019», que organitza per segon any consecutiu Aranjuez Sostenible i l’objectiu del qual és ressaltar els beneficis ambientals de la recuperació dels balcons com a elements vius de la localitat, promoure la millora estètica i contribuir a la qualitat ambiental.

poster balcones floridos

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II visita el Museu Dalí i Girona

Barcelona, 7 de febrer de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar una sortida a Figueres (Girona), el 2 de febrer, per a treballadors i familiars, a la que es van sumar 36 persones.

FB IMG 1549361722060

Llegeix més...

Estudiants del col·legi Salesians d’Osca visiten la fàbrica d’Ercros a Monzón

Monzón, 9 de gener de 2019. - Un grup d’estudiants del tercer curs de l’E.S.O. del col·legi Salesians d’Osca ha visitat la fàbrica d’Ercros a Monzón. La visita està motivada pel treball que realitzen els alumnes sobre la població que més va créixer al segle XX a la província d’Osca i Monzón, quan va triplicar la seva població a la dècada dels 60.

20190109 094944
 

Llegeix més...

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 9 de gener de 2019. - Un grup d’estudiants del grau mig d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i del grau superior d’automatització i robòtica industrial de l’institut Biello Aragón han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo; una visita que es repeteix cada any.

foto grupo 9 enero 2019

Llegeix més...

Experts de la Universitat de Barcelona visiten la Terrera Nova de Cardona

Barcelona, 28 de desembre de 2018. - Un grup d’experts en l’estudi del sòls van visitar el passat 21 de novembre els terrenys de la terrera Nova de Cardona, propietat d’Ercros. La visita forma part de les 43es Jornades científiques sobre la degradació i restauració de sòls naturals, agrícoles i urbans en climes àrids i semi-àrids, organitzades per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb el Centre d'Investigació Tecnològica i Aplicacions Forestals («CREAF») i pel Grup Francòfon d’Humidimetria i Transport en medis porosos («GFHN»).

Foto expert UB Terrera Nova Cardona

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal