icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo i Monzón 20 de desembre de 2018. - Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat, per tercer any consecutiu, el segell de Responsabilitat Social d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepime i els sindicats UGT i CCOO Aquesta acreditació reconeix les bones pràctiques en matèria de responsabilitat social dels centres de producció aragonesos i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

selloempresa2019

Llegeix més...

Ercros premiada per les seves polítiques a favor de la igualtat i la seva transparència informativa

Barcelona, ​​13 desembre 2018. -Ercros ha estat guardonada en les categories d'Igualtat i Transparència en els II Premis RSE del sector químic atorgats per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»); uns premis que tenen com a objectiu reconèixer el compromís de les companyies químiques, adherides al programa Responsible Care, amb els principis del desenvolupament sostenible i la responsabilitat social.

Premios RSE del Sector Quimico 2018 Teresa Conesa

Llegeix més...

Ercros patrocina la secció femenina del Club de Bàsquet Almussafes

Almussafes, 5 de desembre de 2018. - Ercros patrocinarà l’equip junior femení del Club de Bàsquet Almussafes durant la temporada 2018 – 2019. El passat dissabte 1 de desembre es va fer la presentació de tots els equips del club al pavelló municipal; l’acte va comptar amb la presència de Ramon Collado i Xelo Aranda, respectivament director i responsable de relacions industrials de la fàbrica d’Ercros a Almussafes, que van lliurar les noves samarretes als directius del club.

Foto Basquet Almussafes 1

Llegeix més...

Conferència sobre la gestió sostenible de l'aigua a Ercros

Barcelona, 30 de novembre de 2018. - Marc Fargas, director industrial de la divisió de derivats del clor d’Ercros, ha participat en el debat sobre industria i sostenibilitat, que s’ha celebrat al Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua («Iwater»).

Foto Marc Fargas 2

Llegeix més...

Ercros model de transició tecnològica sostenible i respectuosa amb el medi ambient

Barcelona, 8 de novembre de 2018. - Santos Ballestar, cap del servei de qualitat i medi ambient de la fàbrica de Sabiñánigo, va participar el passat 25 d'octubre a Tarragona en una taula rodona per a donar conèixer l'experiència d'Ercros amb l'adaptació a les millors tècniques disponibles (MTD) del procés de fabricació del clor i els seus derivats. Aquestes tècniques compleixen amb els objectius de desenvolupament mediambiental sostenible de la Unió Europea i són d'obligat compliment per part de totes les instal·lacions industrials. En el cas d'Ercros han suposat l'abandonament de l'ús de la tecnologia de mercuri i l'adopció de la tecnologia de membrana, considerada la més eficient i sostenible.

collage

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal