icono-email icono-sitemap

Ercros col·labora amb l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques

Tortosa, 29 d'octubre de 2018. - Durant el mes de setembre, Ercros ha col·laborat amb l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques («OPCW» per les seves sigles en anglès) acollint a les instal·lacions del departament d’R+D de la fàbrica de Tortosa a dues estudiants en pràctiques.

Foto Tortosa Colaboracio OPCW 2
A la foto: Teresa Camarasa, Laura Ramos, Angélica Reyes, Roser Cervellera, Alba Salaet i María León.
 

Llegeix més...

La fàbrica d'Aranjuez d'Ercros celebra el dia contra el càncer de mama

Aranjuez 22 d'octubre de 2018. - La fàbrica d'Aranjuez d'Ercros va celebrar, el 19 d'octubre, el dia contra el càncer de mama. En aquesta ocasió, va lliurar uns díptics realitzats pel departament de prevenció, basats en la campanya "know yours lemons" de l'organització World Wide Breast Cancer, que d'una manera senzilla i a través de diferents infografies en què es representen els pits femenins amb llimones s'assenyalen tots els passos necessaris que han de seguir les dones en cas de notar canvis en els seus pits: des de la revisió a casa fins a la visita al metge.

Foto aranjuez cancer de mama
 

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Tortosa guardonada pel seu compromís amb el medi ambient

Tortosa, 19 d'octubre de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa va rebre el passat dimecres, 17 d’octubre, el guardó “10 Anys d’EMAS”, com a reconeixement pels seus 10 anys de permanència ininterrompuda en el registre europeu Eco-Management and Audit Scheme («EMAS»), un registre voluntari, impulsat per la Unió Europea que busca garantir el compromís de les empreses amb el medi ambient, tot certificant la seva correcta actuació, credibilitat i transparència.

10-anos-EMAS-Tortosa
La directora per al desenvolupament sostenible d’Ercros, Chantal Coll –tercera per l’esquerra– acompanyada per Mercè Rius, directora general de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya –cinquena per l’esquerra–, i la resta dels guardonats.

Llegeix més...

Estudiants de grau mitjà de química visiten la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 18 d'octubre de 2018. - Les instal·lacions d'Ercros a Monzón van obrir les seves portes, el dilluns 15 d'octubre, per rebre la visita dels estudiants del grau mitjà de formació professional en química de l'institut Mor de Fuentes de la mateixa localitat.

Visita-estudiantes-Monzon-15-octubre-2018

Llegeix més...

Treballadors d'Ercros participen en una cursa solidària a Almussafes

Almussafes, 5 d'octubre de 2018. - Treballadors del centre d'Ercros d'Almussafes han participat el diumenge passat, 30 de setembre, a la IV Cursa Solidària organitzada per l'Associació de Parcs i Polígons Industrials d'Almussafes («APPI»). La competició, amb més de 1.000 corredors inscrits, va permetre recaptar 13.244 euros que es destinaran a l'Associació Espanyola d'Hipertensió Pulmonar i a l'Associació Síndrome STXBP1.

Carrera solidaria almussafes

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal