icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Flix redueix un 34% els accidents laborals

Flix, 10 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Flix ha reduït la seva accidentalitat un 34% el 2017 respecte de l'any anterior i un 11% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. L'índex de freqüència general d'accidents del centre, que mesura el nombre d'accidents -amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d'hores treballades, es va situar en 5,61.

Foto Flix

Llegeix més...

El complex de Tarragona d'Ercros tanca un any excel·lent en matèria de sostenibilitat

Tarragona, 8 d'agost de 2018. - El 2017 no es va produir cap accident laboral entre el personal del complex d'industrial de Tarragona d'Ercros, fet que li va valer el Premi Seguretat Plus 2017 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»). Aquest guardó reconeix aquells centres de producció de la indústria química de més de 300 treballadors que durant l'any anterior han obtingut un índex de freqüència igual a «zero»; és a dir que no han patit cap accident laboral amb baixa entre el personal propi. També va rebre el Premi Seguretat Feique, destinat a aquelles empreses amb un índex de freqüència general "0".

Vila-seca Complex de Tarragona

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola redueix el seu índex d'emissions un 17%

Cerdanyola del Vallès, 8 d'agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola ha reduït el seu índex d'emissions un 17% el 2017 respecte de l'any anterior. L'índex d'emissions mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats, i és un fidel reflex del compromís de la companyia amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Cerdanyola
 

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Aranjuez premiada per la seva seguretat laboral

Aranjuez, 7 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez, en la qual treballen més de 200 persones, no va patir cap accident laboral amb o sense baixa el 2017; és per això que ha rebut el Premi Seguretat Feique 2017, que atorga la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique») i que reconeix a aquells centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any van obtenir un índex de freqüència general «zero». Aquest índex mesura l'accidentabilitat, tant amb baixa com sense baixa.

Foto premio Feique Aranjuez 2017

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Monzón suma gairebé 4 anys sense cap accident laboral

Monzón, 1 d'agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Monzón suma gairebé quatre anys sense cap accident laboral amb baixa entre el personal propi i extern. L'últim accident al centre es va produir a l'octubre de 2014.

Foto Monzon 1 Vista general

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal