icono-email icono-sitemap

Ercros redueix el nombre d’accidents laborals i el seu índex d’emissions

Barcelona, 24 de juliol de 2018. - El 2017, Ercros va reduir un 36% el seu índex de freqüència general d’accidents i confirma la reducció progressiva del nombre d’accidents dels darrers anys. L’índex del 2017 és un 27% més baix que l’índex mitjà dels darrers cinc anys. L’índex de freqüència general d’accidents mesura el nombre d’accidents, amb o sense baixa, entre el personal propi i extern per cada milió d’hores treballades.

L’any passat, Ercros va reduir un 10% l’índex d’emissions –que mesura la quantitat de substàncies emeses a l’aire i a l’aigua, i el residus generats per la companyia– i un 3,2% les emissions directes de gasos d’efecte hivernacle (GEI) –aquest indicador és el que s’utilitza per comprovar l’esforç dut a terme en la lluita contra el canvi climàtic–. Aquestes xifres, que reflecteixen el compromís de l’empresa amb la sostenibilitat i el medi ambient, han anat millorant de manera sostinguda al llarg dels anys, de tal forma que en l’actualitat tant l’índex d’emissions com les emissions directes de GEI són un 16% més baixos que la mitjana dels darrers cinc anys.

Llegeix més...

Alumnes del programa Erasmus Mundus de 20 nacionalitats visiten la fàbrica de Cerdanyola

Cerdanyola, 12 de juliol de 2018. - Un grup de 30 alumnes de més de 20 nacionalitats, que estan cursant un Màster en Innovació Química i Regulació (EMMC-ChIR) a la Universitat de Barcelona, en el marc del programa Erasmus Mundus, van visitar la fàbrica de Cerdanyola d’Ercros.

NP ERASMUS

Llegeix més...

Ercros participa en una jornada sobre plàstics i sostenibilitat

Barcelona, 28 de juny de 2018. - L'aposta d'Ercros pels bioplàstics, nous materials d'origen natural, biodegradables i compostables, va ser un cas d'èxit presentat a la jornada sobre la nova estratègia europea de plàstics per a una economia circular, organitzada per l'Institut Tecnològic de l'Embalatge, Transport i Logística (Itene) a València.

xerrada bio web

Llegeix més...

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 22 de juny de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Monzón ha tornat a obrir les seves portes per rebre a un nou grup d'estudiants; en aquesta ocasió han visitat les instal·lacions els alumnes de primer de batxillerat de l'Institut d'Educació Secundària Lucas Mallada de Huesca.

Foto alumnes Monzon

Llegeix més...

L’alcaldessa de Tortosa visita la fàbrica d’Ercros

Tortosa, 20 de juny de 2018. - L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de promoció econòmica, Emili Lehmann, ha visitat la fàbrica d’Ercros de la seva localitat. La visita respon a la invitació que l’empresa els va traslladar arran de la presa de possessió de l’alcaldessa a principis d’any.

Foto visita alcaldessa Tortosa

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal