icono-email icono-sitemap

Ercros premiada per la seva transparència empresarial

Barcelona, 20 de juny de 2018. - Ercros ha quedat finalista del premi de l'Associació de Comptabilitat i Administració d'Empreses (AECA) a la transparència empresarial en la modalitat d'empreses cotitzades a l'Ibex Medium i Small Cap. Aquest guardó reconeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació que difonen a través de les seves webs corporatives en les àrees general, financera i de sostenibilitat i bon govern corporatiu, les empreses espanyoles.

Ledesma recogiendo premio AECA

Llegeix més...

Ercros i l’institut de Flix signen un conveni de col·laboració per a la formació de futurs professionals de la indústria

Flix, 19 de juny de 2018. - Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar conjuntament un cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats. L’acord l’han signat Maria del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, que actuava en representació del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i Jaime Molina, director de la fàbrica d’Ercros a Flix.

Foto conveni institut de flix

Llegeix més...

Alumnes de secundària del col·legi Rio Aragón de Hecho visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 11 de juny de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes per acollir una nova visita de joves estudiants de la província d'Osca; en aquesta ocasió han conegut la centenària fàbrica un grup de 15 alumnes de 1r i 2n d’ESO del Centre Rural Agrupat Rio Aragón de Hecho.

Foto visita 8 jun 18

Llegeix més...

Ercros a favor de l’activitat física

Aranjuez, 14 de maig de 2018. -  Ercros ha col·laborat amb l'associació amb fins socials Intergrandes, que el 13 de maig passat va organitzar un gran esdeveniment per promoure l'activitat física col·lectiva on van participar unes 500 persones.

Aranjuez web

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de maig de 2018. - Dos grups d'estudiants del Grau de Químiques de la Universitat de Saragossa han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo; una visita promoguda pel departament de química inorgànica d'aquesta universitat i que es repeteix cada any.

25 abril 2018

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal